Een veiligheidstoestel regelmatig en goed gecontroleerd is veilig!

 

Maar let op! : Verspilling is verkeerd en maximale productie is heilig!
IMG_0121

Ik moet u eerlijk zeggen dat dit steeds door mijn hoofd heeft gespeeld omdat klanten mij daarover aanspraken.

 

Dit is een hot item, zeker nu er steeds efficiënter en veiliger geproduceerd moet worden. Terwijl de concurrentie nationaal en internationaal op de loer ligt om het goedkoper te doen.

 

De productie wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de afdeling veiligheid en financiën (kostencalculatie). En dat is niet altijd makkelijk!!

 

In de jaren dat we nu bezig zijn op het gebied van levering en onderhoud hebben wij gezien dat verkeerde beslissingen op dit gebied of anders gezegd, valse bezuinigingen, geleid hebben tot ongevallen, productieverlies en zelfs milieuvervuiling. Denk bij het laatste aan de ozonlaag…

 

Dat klinkt misschien hard… maar dat is niet wat we willen, toch?

 

VeiligheidDoordat we dit in diverse markten hebben opgemerkt, zijn we hierop gaan inzoomen.

 

En hebben we een aantal investeringen gedaan om veiligheidstoestellen niet alleen te leveren, maar als gecertificeerd bedrijf in eigen beheer, ook te kunnen controleren, te certificeren en te onderhouden.

 

 

 

Dit betekent voor u:

– uw totale onderhoud onder controle

– korte doorlooptijden

– 1 aanspreekpartner voor alle aspecten op het gebied van veiligheden.

 

 

 

En voor uw bedrijf een veilige productie met maximale capaciteit zonder onnodige verspillingen welke wellicht voor het milieu, en de werkomgeving,  schadelijk kunnen zijn.

 

In de volgende tips vertel ik u graag meer over onze extra mogelijkheden met betrekking tot veiligheden om uw productie milieutechnisch, veilig en efficiënt, ( zonder (kosten) verspilling te laten verlopen.