Afsluiters certificeren en reviseren direct bij u op locatie

Met trots introduceren we onze nieuwe service, de ASE Repair Servicebus, onze werkplaats voor on-site technisch onderhoud. Afsluiters en veiligheden kunnen vanaf heden eenvoudig op locatie gereviseerd en gekeurd worden. Het doel is dat uw installatie in optimale staat blijft, met zo min mogelijk down time en dus zo min mogelijk kosten. Wij geven u graag de voordelen op een rij:

1. Tijdwinst die Telt
De monteur(s) van ASE Repair komen bij u op locatie om de appendages te demonteren, reviseren en te monteren. Veiligheden kunnen worden voorzien van een Lloyd’s meetbrief T0103. Vooraf een planning maken om appendages te demonteren en op te sturen behoort nu tot het verleden. Alles gebeurt nu op uw locatie en hierdoor wordt belangrijke tijdwinst geboekt.
– Met de monteurs communiceren en waar nodig het plan van aanpak aanpassen is dan een geruststellende gedachte
– De installatie heeft een minimale down time
– Appendages hoeven niet meer opgestuurd te worden
Maatwerk op locatie
– Uw monteurs kunnen elders ingepland worden – plan technisch geeft dit voordelen

 2. Certificaat van Kwaliteit in Recordtijd
Onze monteurs gaan verder dan alleen het reviseren van afsluiters. Wij demonteren, controleren, repareren en plaatsen de afsluiters en veiligheden terug indien gewenst met een up to date (Lloyd’s T0103) Certificaat. U heeft geen mankracht meer nodig voor het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van uw appendages. Wij verzorgen dit ter plekke. Zo bent u verzekerd van de hoogste standaard.

De eerste ervaringen zijn goed!
De eerste reacties van onze klanten zijn ontzettend positief. De aanvragen breiden zich meer en meer uit. Met onze mobiele werkplaats bedienen we bedrijven in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wij zijn klaar om uw technische uitdagingen aan te pakken, waar u zich ook bevindt!  

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe ASE Repair uw technisch onderhoud naar een nieuw niveau kan tillen!