Werken bij

Nieuw talent is welkom

A.S.E. Repair BV is altijd op zoek naar echte vakmensen die ons team versterken. A.S.E. Repair BV biedt groeimogelijkheden binnen een interessante werkomgeving met een internationale werksfeer. Teamspirit, gelijkgestemdheid en flexibiliteit zijn typische A.S.E. Repair BV kenmerken. Herken jij je daarin?

 

A.S.E. Repair BV: een wereld van appendages

Ben jij klaar om de wereld van de stoom-, cryogene en procesindustrie te ontdekken? Waar er gewerkt wordt met onder andere vloeibare gassen, is veiligheid en het behouden van een constante druk een belangrijk gegeven. A.S.E. Repair BV zorgt dat het opslaan en vervoeren van vloeibare gassen en stoom op een gecontroleerde en veilige manier gebeurd. A.S.E. Repair BV is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat binnen de Benelux de nieuw-levering en totale reparatie, installatie en onderhoud van regelkleppen, reduceertoestellen, peilglazen, veiligheden, afsluiters en actuators verzorgd. Met onze kennis vormen wij een relevante partner voor bedrijven binnen deze industrieën. Zet jij jouw kennis en kunde in om jouw steentje daaraan bij te dragen?

 

Stuur je CV naar ons en wij nemen contact met je op.


(Hoofd)monteur

Ben jij onze nieuwe (Hoofd)monteur?

Wil jij werken voor een ambitieus en gezellig bedrijf en binnen een goed uitgeruste werkplaats voor service, onderhoud en montage? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij jezelf verder kan ontwikkelen als (hoofd)monteur!

Wie zijn wij?

VCC BV is al sinds 2004 dé specialist in appendages. Wij verzorgen onder meer de levering van appendages als installatie, onderhoud en reparatie voor bedrijven in uiteenlopende industrieën en branches, zoals van een bierbrouwerij tot een laboratorium. Het team van VCC BV bestaat uit 10 man die nauw met elkaar samenwerkt in een informele sfeer. Onze hoofdlocatie vind je in het mooie Ooij (onder de rook van Nijmegen) en kent een dorpse en hechte cultuur. 

Wat ga je doen als (hoofd)monteur?

Als (hoofd)monteur zal je 90% van je tijd doorbrengen op de werkplaats waar je een breed en uitdagend takenpakket hebt. Echter kan het ook wel eens voorkomen dat je samen met een collega op locatie van een klant aan de slag gaat. Je takenpakket bestaat uit:

  • Je dient als back-up van de werkplaats verantwoordelijke en zorgt er samen met je collega’s voor dat de werkplaats door een ringetje te halen is;
  • Meewerken in de werkplaats met het binnen melden, demonteren, schoonmaken, in elkaar zetten en het testen van allerlei appendages;
  • Bij de reparatie horende administratie;
  • Werkvoorbereiding;
  • Alle voorkomende werkzaamheden.

Heb je geen tot weinig kennis van appendages? Dan nodigen wij je nog steeds uit om bij ons te solliciteren en een kopje koffie te drinken. We kunnen in het gesprek alle mogelijkheden bespreken.

Wij bieden

  • Een uitdagende werkomgeving met mogelijkheden tot doorgroei;
  •  Een internationale werksfeer;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal en Techniek.

Denk jij, “ik ben de nieuwe (hoofd)monteur”? Reageer dan direct op deze vacature!

 

Stuur jouw CV en motivatie naar jeffrey@vccbv.nl
Voor meer informatie over de vacature neem je contact op via 024-3733884.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.