Keurmerken

Kwaliteit staat bij A.S.E. Repair en zusteronderneming VCC hoog in het vaandel. Een kritische blik op eigen bedrijfsprocessen is ons dan ook niet vreemd. Het optimaliseren van uw productieproces staat centraal. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vinden wij het belangrijk te voldoen aan moderne, actuele certificaten. Hieronder vindt u een overzicht over welke certificaten A.S.E. Repair en zusteronderneming VCC beschikken.

 

 

ISO 9001:2015

In september 2016 hebben A.S.E. Repair en VCC officieel het kwaliteitsmanagementsysteem conform de nieuwe ISO 9001:2015 norm geïmplementeerd. Werken volgens duidelijke lijnen leidt tot continue verbetering en zorgt voor een gestructureerde en overzichtelijke bedrijfsvoering. Minder risico door snelle en glasheldere communicatie. Uiteindelijk natuurlijk allemaal in uw voordeel.

 

Bekijk hier het ISO 9001:2015 certificaat van A.S.E. Repair.

Bekijk hier het ISO 9001:2015 certificaat van VCC.

 

 

Lloyd’s Register T0103

Met ingang van vrijdag 31 maart 2017 beschikt A.S.E. Repair over het kwaliteitskeurmerk Lloyd’s Register T0103. Dit betekent dat A.S.E. Repair geautoriseerd is om zelf de afnames en controles van veiligheden uit te voeren. Keurmerk T0103 garandeert dat de veiligheden bewerkt worden en functioneren volgens gewenste specificaties. Dit betekent, onder andere, dat de maximaal toelaatbare insteldruk nooit hoger (of lager) ligt dan aangegeven. Het voornaamste voordeel hiervan is dat veiligheden snel gekeurd kunnen worden, omdat er niet meer gewacht hoeft te worden op een inspecteur. Bekijk hier het Lloyd’s Register T0103 certificaat van A.S.E. Repair.

 

 

 

Certificaten van leveranciers en vertegenwoordigers

Ook onze leveranciers stellen kwaliteit centraal, waaronder Herose en Niezgodka. Zij waarborgen het gewenste niveau van dienstverlening en kennis door middel van certificaten. Deze certificaten hebben een beperkte geldigheid en worden verleend na een uitvoerige inspectie. Herose richt haar certificering op de reparatie, onderhoud en modificatie van de Herose producten. Collega Niezgodka verleent echter ook certificering aan nieuwe appendages en geeft hiermee het signaal dat alle geleverde producten voldoen aan de fabrieksgarantie. Bekijk hieronder de certificaten.