Keurmerken

Kwaliteit staat bij A.S.E. Repair BV en zusteronderneming VCC BV hoog in het vaandel. Een kritische blik op eigen bedrijfsprocessen is ons dan ook niet vreemd. Het optimaliseren van uw productieproces staat centraal. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vinden wij het belangrijk te voldoen aan moderne, actuele certificaten. Hieronder vindt u een overzicht over welke certificaten A.S.E. Repair BV en zusteronderneming VCC BV beschikken.

ISO 9001:2015

A.S.E. Repair BV en VCC BV hebben het kwaliteitsmanagementsysteem conform de nieuwe ISO 9001:2015 norm geïmplementeerd. Dit systeem en de bijbehorende werkwijze wordt structureel geëvalueerd en opnieuw gecertificeerd. Werken volgens duidelijke lijnen leidt tot continue verbetering en zorgt voor een gestructureerde en overzichtelijke bedrijfsvoering. Minder risico door snelle en glasheldere communicatie. Uiteindelijk natuurlijk allemaal in uw voordeel.

Bekijk hier het ISO 9001:2015 certificaat van A.S.E. Repair BV.

Bekijk hier het ISO 9001:2015 certificaat van VCC BV.


210521 ISO Certifcaat A.S.E.Repair BV 2022 NL


VCA* 2017:60

TÜV Nederland toetst periodiek het VCA systeem dat VCC BV in gebruik heeft volgens het certificatiereglement gericht op het toepassingsgebied: het installeren, onderhouden en repareren van regelkleppen, reduceertoestellen, veiligheden, afsluiters en actuators voor stoom en cryogeen.

Bekijk hier het VCA* 2017:60 deelcertificaat van A.S.E. Repair BV.

Bekijk hier het VCA* 2017:60 deelcertificaat van VCC BV.

A.S.E. Repair BV - ISO 9001:2015 Certificaat

 

Lloyd’s Register T0103

Met ingang van vrijdag 31 maart 2017 beschikt A.S.E. Repair BV over het kwaliteitskeurmerk Lloyd’s Register T0103. Dit betekent dat A.S.E. Repair BV geautoriseerd is om zelf de afnames en controles van veiligheden uit te voeren. Keurmerk T0103 garandeert dat de veiligheden bewerkt worden en functioneren volgens gewenste specificaties. Dit betekent, onder andere, dat de maximaal toelaatbare insteldruk nooit hoger (of lager) ligt dan aangegeven. Het voornaamste voordeel hiervan is dat veiligheden snel gekeurd kunnen worden, omdat er niet meer gewacht hoeft te worden op een inspecteur.

Bekijk hier het Lloyd’s Register T0103 certificaat van A.S.E. Repair BV.


Certificaten van leveranciers en vertegenwoordigers

Ook onze leveranciers stellen kwaliteit centraal, waaronder Herose en Niezgodka. Zij waarborgen het gewenste niveau van dienstverlening en kennis door middel van certificaten. Deze certificaten hebben een beperkte geldigheid en worden verleend na een uitvoerige inspectie. Herose richt haar certificering op de reparatie, onderhoud en modificatie van de Herose producten. Collega Niezgodka verleent echter ook certificering aan nieuwe appendages en geeft hiermee het signaal dat alle geleverde producten voldoen aan de fabrieksgarantie. Bekijk hieronder de certificaten.