Structuur in een markt met oneindige mogelijkheden

Binnen de afsluiter- en appendage markt is er een breed scala aan mogelijkheden wat betreft keuzes uit verschillende soorten, typen, normen en materialen. Een doolhof van mogelijkheden welke appendages of afsluiters geschikt zijn. Hoe zit het met de toepassing en tegen welke prijs- kwaliteit verhouding koopt men een product? Het gevolg hiervan is een NIET optimale keuze wat zorgt voor een te lange of te korte levensduur, onveilige situaties en te hoge aanschafkosten oftewel een onjuiste keuze in “prijs-kwaliteit verhouding”.

 

Prijs-kwaliteit verhouding
Directeur Ron van de Weerd legt uit: “Het idee dat ik heb van de afsluiter- en appendage markt is denkbeeldig gezien een warboel van pijpleidingen. Ik kwam deze pijpleidingen tegen en dit laat symbolisch exact zien wat er binnen de markt gebeurt”. Door de verschillende gezichtspunten en het grote aantal aanbieders in de afsluiter- en appendage markt krijgt de consument voor ieder product ruime keuze. “Beter valt dit uit te leggen aan de hand van een voorbeeld in de auto-industrie”, zegt Ron van de Weerd: Een auto is een vervoersmiddel om van A naar B te gaan. “Wanneer u denkt aan een Opel of Peugeot, gaat het om degelijkheid, juiste prijs-kwaliteit verhouding en betaalbaarheid in gebruik en onderhoud. Wanneer u kiest voor een Rolls Royce of Ferrari, betaalt u stevig voor het merk en zijn de gebruiks-en onderhoudskosten hoog. In de auto-industrie is het verschil van merken kwaliteit en imago duidelijk te herkennen. In de afsluiter- en appendage markt is dat lastiger. VCC en A.S.E. Repair adviseert hierin: “Total costs of ownership”.

 

VCC en A.S.E. Repair adviseert
VCC en A.S.E. Repair bieden door hun unieke combinatie voor zowel nieuw levering als reparatie en onderhoud de oplossing hiervoor. In een doolhof van mogelijkheden adviseertVCC in aankoop van de juiste materialen én A.S.E. Repair in het onderhoud hiervan. Technisch, commercieel en qua veiligheid kunnen VCC en A.S.E. Repair adviseren over de beste keuzes in appendages voor uw toepassing. Voor welk merk kies jij? Heb je aan aanvraag, wil jij vrijblijvend een advies of meer informatie ontvangen over afsluiters en appendages? Neem dan contact met ons op via

info@aserepair.nl