Na ISO 9001:2015 nu ook Lloyd’s Register gecertificeerd

lloyd's Register T0103Goed nieuws! Met ingang van vrijdag 31 maart 2017 beschikt A.S.E. Repair over het kwaliteitskeurmerk van Lloyd’s Register T0103. Dit betekent dat wij geautoriseerd zijn om zelf de afnames en controles van veiligheden uit te voeren. Uw veiligheid wordt door ons op een snelle en efficiënte manier volgens de genormeerde specificaties en uw gewenste insteldruk gereviseerd.

 

Na de vernieuwde norm TUV ISO 9001:2015 is Lloyd’s Register T0103 het tweede officiële kwaliteitskeurmerk dat wij hebben bemachtigd. Er wordt door ons hard gewerkt om processen optimaal in te richten en te werken volgens duidelijke lijnen. Dit leidt tot continue verbetering. Uiteindelijk natuurlijk allemaal in uw voordeel.

 

Snel
Wij keuren uw veiligheden vanaf dit moment zelf, in onze eigen werkplaats. Dit houdt in dat wij niet meer hoeven te wachten op een inspecteur. U heeft uw gereviseerde veiligheden sneller terug in huis. Winst van tijd én dus geld.

 

Efficiënt
Praktisch en doelgericht: uw opdracht is onze taak. Uw veiligheid dient aan vooraf aangeleverde en specifieke voorwaarden te voldoen, bijvoorbeeld uw oude meetbrief en tekening. Dit is waar wij naar kijken en controleren.

 

Garantie
Keurmerk T0103 garandeert dat de veiligheden bewerkt worden en functioneren volgens gewenste specificaties. Dit betekent, onder andere, dat de maximaal toelaatbare insteldruk nooit hoger (of lager) ligt dan aangegeven.

 

Samen met zusteronderneming VCC verzorgen wij nieuwe veiligheden, afnames en reparatie & onderhoud. U heeft bij ons één aanspreekpunt, waardoor u kunt rekenen op heldere en duidelijke communicatie. Dus geen onnodige reparatie of te snelle vervanging. Hulp en advies op maat. Geen poespas, maar ‘getting the job done’.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via 024-3733884 of info@aserepair.nl.