Certificeren en testen van alle soorten hoge drukveiligheden tot 2.000 bar

A.S.E. Repair BV voert met haar huidige testbank lucht- en stikstof testen en certificeringen uit tot 330 bar. Inmiddels heeft de specialist in reparatie en onderhoud van appendages en veiligheden geïnvesteerd in een nieuwe testbank waardoor nu ook alle soorten hoge drukveiligheden, waaronder waterstof toepassingen, getest en gecertificeerd kunnen worden. De nieuwe testbank biedt A.S.E. Repair BV de mogelijkheid om de speciale hoge drukveiligheden te testen tot 1.500 en 2.000 bar. Interessant voor alle bedrijven actief in de hoge druk die hun veiligheden willen controleren en certificeren. De monteurs van A.S.E. Repair BV kunnen voor u het gehele scala van veiligheden voor u controleren, testen en certificeren.

 

 

Volledige ontzorging in de wereld van appendages en veiligheden

Deze uitbreiding op de bestaande range van 15 bar tot 330 bar zorgt ervoor dat A.S.E. Repair BV gekwalificeerd is om ook het testen, instellen en certificeren van hoge drukveiligheden uit te voeren. Dit versterkt de specialisatie van het bedrijf in het bouwen, installeren en onderhouden van veiligheden en appendages in onder andere cryogeen- en stoominstallaties.

A.S.E. Repair BV kan u helpen met een planmatige aanpak, desnoods met vervanging, spoed of tussenvoorraden, voor de service en periodieke controle van al uw veiligheden.

 

Heeft u hoge drukveiligheden die getest, gerepareerd en gecertificeerd dienen te worden? Of bent u geïnteresseerd in nieuwe appendages en veiligheden vanuit onze zusteronderneming VCC BV? Neem dan gerust contact met ons op.