VCC BV en ASE Repair BV behalen VCA Certificering

De afgelopen jaren hebben VCC BV en ASE Repair BV hard gewerkt aan de kwaliteit van haar dienstverlening. VCC BV en ASE Repair BV zijn vanaf heden officieel VCA gecertificeerd. Dit betekent dat zij werken met een beheerssysteem dat voldoet aan de ARBO-regels met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu. We spreken met Ron van de Weerd die ons meer vertelt over het continu blijven verbeteren en het VCA certificaat.

 

Het belang van een VCA Certificaat

VCA staat officieel voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Een VCA certificaat toont aan dat een bedrijf zijn verantwoordelijkheid neemt en een goede norm heeft met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu. Veel opdrachtgevers werken tegenwoordig enkel nog met VCA gecertificeerde bedrijven. Dit geeft opdrachtgevers namelijk de bevestiging dat een VCA gecertificeerde aannemer op de juiste manier met de uitbestede werkzaamheden omgaat.

 

Continu blijven verbeteren

VCC BV en ASE Repair BV zijn gewend om veilig te werken. Ron: “Ons beleid is erop gericht dat onze opdrachtgevers en medewerkers op een prettige en veilige manier kunnen werken. De laatste jaren zijn onderwerpen als veiligheid, gezondheid en milieu bij steeds meer mensen op hun agenda komen staan. Het zijn dan ook relevante thema’s. Vandaar dat wij dit binnen onze onderneming ook continu blijven verbeteren. Het is dan goed om door een onafhankelijke instantie te laten beoordelen of je aan alle gestelde eisen en normen voldoet.”

 

Een veilige en gezonde werkomgeving

Het behalen van het VCA certificaat is een bevestiging dat VCC BV en ASE Repair BV aan alle ARBO-regels voldoen. Ron: “Opdrachtgevers en medewerkers zijn erg belangrijk voor onze firma’s. Het gaat om mensen. We beseffen ons dat we daar zuinig op moeten zijn. Naast het doorvoeren van enkele administratieve wijzigingen vielen de door te voeren aanpassingen op de werkvloer erg mee. Dat is een fijne bevestiging dat we met onze bedrijven dus al op de goede weg waren. We hebben een veilige en gezonde werkomgeving gecreëerd en zijn daarom perfect in staat om onze werkzaamheden voor onze opdrachtgevers uit te voeren.”

 

Alles in de hand van één gespecialiseerd en deskundig team

“VCC BV is een deskundige partner die voor haar opdrachtgevers, naast appendages, via het dochterbedrijf HEVASE BV warmtewisselaars en met het dochterbedrijf A.S.E. Repair BV bijbehorende service en onderhoud aanbiedt. Ons team van specialisten adviseert bij iedere fase in het proces, met als doel om altijd tot de beste oplossing voor de opdrachtgever te komen. Hiermee houdt de opdrachtgever alles in één hand en onder één vlag”, besluit Ron.