Samenwerking tussen VCC BV en Revoseal

Met trots presenteert VCC BV het nieuws dat zij een duurzame partnership zijn aangegaan met Revoseal. De Duitse fabrikant produceert afdichtingen, waaronder vlakke pakkingen. Mede dankzij hun wereldwijd gepatenteerde techniek zijn deze producten van topkwaliteit. VCC BV is vanaf heden de exclusieve vertegenwoordiger van deze producten in de Benelux. 

 

A.S.E. Repair BV en VCC BV als zusterondernemingen complementair aan elkaar. Waar VCC BV verantwoordelijk is voor de nieuw-levering van alle type appendages én Revoseal afdichtingen, is A.S.E. Repair BV gespecialiseerd in installatie, reparatie en onderhoud van deze appendages en afdichtingen. 

 

Vlakke afdichtingen als verlengstuk van appendages

Ron van de Weerd, directeur VCC BV en A.S.E. Repair BV, vertelt: “De producten van Revoseal zijn speciaal ontworpen zodat deze uitermate geschikt zijn voor hoge druk toepassingen en temperatuurschommelingen van – 270 tot over de 1000 graden Celsius. Daarmee vormen de afdichtingen van Revoseal een verlengstuk op ons bestaande assortiment in appendages. De samenwerking met Revoseal verstevigt onze positie als totaalleverancier van hoogwaardige appendages in de Benelux”. 

 

Complete afdichting in extreme omstandigheden

VCC BV is specialist op het gebied van appendages in de procesindustrie, stoomindustrie en cryogene branche. Ron legt uit: “Onze appendages vervullen een cruciale rol binnen een installatie. Ze hebben namelijk een grote invloed op de juiste werking van het systeem. Afdichtingen vormen hierin een klein onderdeel, maar kunnen een groot effect hebben op de productiviteit of downtime van de installatie. De producten van Revoseal zorgen voor een complete afdichting in extreme omstandigheden. Van vacuuum tot over 400 bar én van -270 tot over de 1000 graden Celsius. Daarmee vormen deze producten voor ons een goede aanvulling en de ideale oplossing voor toepassingen in de procesindustrie, stoomindustrie en de cryogene branche”.

 

Wist u dat Revoseal een handige constructie op hun vlakke pakkingen heeft bedacht? De VARIO, hiermee kunt u nooit meer een vlakke pakking scheef tussen flenzen monteren!

 

Voor meer informatie over de producten van Revoseal en de samenwerking met VCC BV verwijzen wij u naar de website van VCC BV