“In onze branche zoeken wij uiterst flexibele partners”

IJsfabriek Strombeek produceert en levert tientallen gassen en gasmengsels voor uiteenlopende toepassingen in de industriële, medische of voedingssector. A.S.E. Repair BV en VCC BV zijn betrokken bij diverse projecten van IJsfabriek Strombeek. Marc Frey werkt sinds 2,5 jaar, als coördinator technische buitendienst en projectleider, bij IJsfabriek Strombeek. Hij vertelt ons graag meer over de prettige samenwerking.

 

Het contact is alleen maar sterker geworden

Marc is verantwoordelijk voor alle technische installaties bij klanten in Nederland, België en Luxemburg van IJsfabriek Strombeek. Zijn voorganger had al goed contact met A.S.E. Repair BV en VCC BV. Dit contact is sinds de komst van Marc alleen maar sterker geworden. “We schakelen A.S.E. Repair BV in voor al het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden aan onze tanks. Daarnaast levert VCC BV diverse soorten (veiligheids)kleppen voor onze installaties.”

 

Ze weten waar ze over praten

“A.S.E. Repair BV reviseert de kleppen zodat ze weer optimaal werken en levert deze vervolgens netjes op locatie af”, legt Marc uit. “Voor IJsfabriek is het soms zaak om snel te schakelen, dat vraagt een flinke vorm van flexibiliteit van onze toeleveranciers. Gelukkig voldoen A.S.E. Repair BV en VCC BV uitstekend aan deze verwachtingen. In de markt is veel inhoudelijke kennis van producten en processen verloren gegaan. Ik ben blij met het contact met Jeffrey en Kristof, die duidelijk wél over de nodige kennis en ervaring beschikken”. 

     

“Als de juiste contacten gelegd zijn en we daar tevreden over zijn, is er totaal geen aanleiding om naar een andere partij te gaan”, stelt Marc.