“Het is fijn dat we elkaar gevonden hebben’’

Sinds 1 april is Leroy Wesker bij A.S.E. Repair BV aan de slag gegaan als chef werkplaats in opleiding. Daarmee versterkt hij het bestaande team. In dit artikel vertelt hij meer over zichzelf en de werkzaamheden die hij op zich gaat nemen. 

 

Leroy legt uit: “19 jaar geleden ben ik begonnen als timmerman bij een aannemer. Na verloop van tijd ben ik gaan werken bij Royal Smit Transformers in Nijmegen. Daar heb ik mij ontwikkeld en ben ik doorgegroeid naar de rol van service monteur. Deze leuke en uitdagende functie bracht met zich mee dat ik vaak in het buitenland zat. Soms wel 2 à 3 weken achter elkaar. Met een vrouw en kinderen thuis was dit helaas niet meer combineerbaar.’’  

 

Er gaat een wereld open

In het verleden kruisten de wegen van Leroy en A.S.E. Repair BV al eens. Als service monteur werkte Leroy voor meerdere bedrijven op de Maasvlakte, waar A.S.E. Repair BV ook werkzaamheden verricht. Leroy: “Toen destijds zag ik de veiligheden en kleppen wel zitten op de leidingen, maar was ik er niet bewust mee bezig. Nu ik er mee werk, gaat er een wereld voor mij open! Toen de functie van chef werkplaats (in opleiding) binnen A.S.E. Repair BV ontstond,  kwamen we met elkaar in contact. Het is mooi dat we elkaar gevonden hebben en dat we de samenwerking zijn aangegaan.’’ 

 

Doorgroeimogelijkheden binnen een fijn team

“Als chef werkplaats in opleiding zal ik mij bezig gaan houden met het reviseren en testen van kleppen en veiligheden. Uiteindelijk heb ik de ambitie om binnen het bedrijf door te groeien naar chef werkplaats’’, vertelt Leroy. ‘’Het contact binnen het team is fijn. Er is een no-nonsense cultuur waarbij iedereen direct is maar ook open staat voor een grapje. De lijnen zijn kort en er wordt in de klantgedachte gewerkt. Dat was iets waar ik naar op zoek was. De eerste weken bij A.S.E. Repair BV zitten erop en bevallen uitstekend. Ik kijk ernaar uit wat de toekomst zal brengen.’’