Maak kennis met enthousiaste en bevlogen accountmanager Tom van Krieken

Sinds kort is het team van VCC BV en ASE Repair BV uitgebreid met accountmanager Tom van Krieken. We gaan met hem in gesprek en horen wat zijn achtergrond is, hoe hij bij VCC BV terecht is gekomen en wat zijn plannen voor de toekomst zijn. 

 

Tom is in zijn carrière in verschillende branches actief geweest en heeft verschillende functies bekleedt. Van salesmanager, accountmanager, productmanager tot sales engineer. In zijn laatste functie werkte hij als accountmanager in de fijnmechanische industrie. Daar heeft hij zich ook actief bezig gehouden met social media, marketing en obi4wan.

 

Wat ga je bij VCC BV en ASE Repair BV doen?

Tom vertelt: “Ik kende de eigenaar Ron van de Weerd al uit het verleden. Via één van mijn vorige werkgevers heb ik al eens met Ron en zijn bedrijf gewerkt. We waren dus geen vreemden voor elkaar. Via LinkedIn hebben wij elkaar gevonden en zo zijn we zijn met elkaar het gesprek aan gegaan… en nu zit ik hier als accountmanager,” lacht Tom.

“Binnen dit bedrijf liggen mooie groeikansen en daar wil ik graag, samen met ons team, aan werken. Met mijn functie als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van onder andere appendages, terugslagkleppen, veerveiligheden, kogelkranen, warmtewisselaars etc, in de Benelux, daarnaast ben ik ook ons klantenbestand aan het optimaliseren en uitbreiden zodat alles goed terug te vinden is. Ik ga onze huidige en toekomstige klanten actief helpen bij het optimaliseren van hun productie proces,” licht Tom toe.

 

De toegevoegde waarde van VCC BV

Tom ziet een duidelijke toegevoegde waarde in de combinatie van VCC BV, ASE Repair BV.
Tom: “We bieden een totale ondersteuning in de procestechniek voor onze klanten. Met VCC BV zoeken we de best passende nieuw te monteren onderdelen. Met ASE Repair BV kunnen we in principe alle fabricaten reviseren en repareren, indien nodig kunnen we ook een voorstel maken voor een nieuwe appendage. Daarnaast onderscheiden we ons sterk doordat we zo’n duidelijk specialisme hebben voor de Cryogene industrie. Wij hebben de exclusieve vertegenwoordiging van HEROSE voor de hele Benelux. Dus alle Cryogene afsluiters die bedrijven van het fabricaat HEROSE wil bestellen kunnen zij nu bij ons terecht.

 

Samenwerken met een team van specialisten

“Mijn rol is om het netwerk en de relatie te beheren. Wanneer we ver de techniek in gaan, dan voer ik overleg met mijn collega’s Jeffrey Mölmann of Alex ten Westeneind. Samen met hun expertise zetten we dan de beste oplossing neer voor de klant. Ik zal gedurende dat gehele traject betrokken zijn en blijven, dus ook na levering en installatie,” aldus Tom.

Tom ziet kansen en uitdagingen bij VCC BV, ASE Repair BV. Enthousiast vertelt hij: “Dit bedrijf spreekt me aan omdat het een jong en energiek bedrijf met groeipotentie is. Mijn uitdaging is om deze meer op de kaart te zetten én om aan de organisatie te bouwen en te optimaliseren. Wij zijn duidelijk onderscheidend in de markt op basis van de kennis, know-how en flexibiliteit die we hebben. We hebben een team met hoge kwaliteitsnormen die een echte toegevoegde waarde biedt aan onze klanten. Wij denken altijd in oplossingen! Het zijn de medewerkers die het bedrijf tot een succes maken. Iedereen kan gebruik maken van elkaars expertise zodat eenieder kwalitatief presteert en bijdraagt aan onze beoogde groei,” besluit Tom.

Hoe ga je van start in je nieuwe functie?

“Zoals ik eerder al vertelde zijn we exclusief distribiteur van HEROSE in de Benelux. Wij leveren daarmee hoge kwaliteit Cryogene appendages. Deze hebben zich in de markt al bewezen, doordat ze gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit zijn. En daarmee zijn deze producten de ideale oplossing voor het opslaan en transporteren van Cryogene gassen. Veiligheid gaat samen met kwaliteit, dat is met de producten van HEROSE gegarandeerd. Je kunt wel begrijpen dat ik hier graag actief de markt mee ga bewerken. Daar liggen onze kansen en daar ga ik me de komende tijd dan ook op focussen. Daarnaast ben ik bezig om een goed werkend crm-systeem op te zetten, zodat alles goed gestructureerd en georganiseerd is. Ik vind het een uitdaging om met gemotiveerde mensen te werken, om goed te luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant. Want dan pas kun je goed evalueren en komen met de juiste oplossingen,” besluit Tom

 

—–

Wilt u graag kennismaken met Tom en/of wilt u meer weten over onze mogelijkheden of producten? U kunt rechtstreeks contact met hem opnemen voor een nadere kennismaking:

Tom van Krieken

+31 (0)6-17960428

tom@vccbv.nl